Meer…

Als ‘digitaal persoon’ ben ik breed georiĆ«nteerd in het multimedia vak. Tegelijkertijd heeft veel ook raakvlakken. Al deze competenties samen, vormen een sterke basis in een wereld die niet stil staat.

Software

De afgelopen jaren heb ik met veel software pakketten mogen werken. Ik heb grote kennis van Adobe pakketten, waaronder Photoshop, Premiere, Ecore, Dreamweaver, Illustrator en Indesign. Daarnaast beheers is het volledige office pakket (Word, Excel, Publisher, Outlook ect.). De laatste jaren werk ik wat video editing betreft in Final cut studio, met ondersteuning van Motion 5 en DVD studio Pro. Ook beheers ik de basis kennis van Maya (3D). Daarnaast beheers ik een breed scala aan ondersteunende programma’s.

Online

Online heb ik veel ervaring op het gebied van social media. Ik beheer ruim 25 zakelijke Facebook pagina’s voor bedrijven en instellingen. Daarnaast verzorg ik Maichimp email campagnes en zet ik campagnes op voor Instagram, Facebook en Google Adwords.

Daarnaast heb ik brede kennis op het gebied van webhosting en domein-onderhoud. WordPress kent weinig geheimen voor mij, maar ook HTML, CSS en de basis van PHP4 gaan mij prima af.

Sociaal

Ik ben een maatschappelijk betrokken persoon, sociaal sterk en ben een luisterend oor. Psychisch onderbouwde gesprekken word ik enthousiast van en mijn zomer kent veel kampvuur avondjes en uren op de dijk, met goede gespreksstof, het schrijven van een blog of gedicht, of genieten van het moment.

Ik ben een persoon die altijd wel 10 projecten op de plank heeft liggen. Dat kan het ontwikkelen van een spel zijn of het bouwen van een website naar een idee in mijn hoofd, ik houd van het ondernemen en als anderen mij tegenspreken voel ik des te meer drang om te bewijzen dat het wel kan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *